Che Sudaka

Che Sudaka

Che Sudaka viert dit jaar 15 jaar muziek samen. Ze brengen hiervoor nieuw materiaal uit en doen de Europese podia nog eens aan met hun 'Fiestas populares'. Hun shows staan immers garant voor een energieke en vurige show die het midden houdt tussen Manu Chao en The Ramones. Stevig en feestelijk. Springen en pogo op de eerste rijen, en draaiende kontjes wat meer naar achter in de zaal. Zowel voor de liefhebbers van het stevigere werk als voor wie meer van tropische ritmes houdt een aanrader!

Ze maakten al indruk op podia van PolePole, Fiesta Mundial, Manifiesta, Esperanzah, Ubuntu, Kokopeli, Gracias A la vida, ... Zo hebben ze ook in België al een stevige fanbasis.

"Door het subtiele en geraffineerde gebruik van elektronica, wisseling van instrumenten, verdubbelen en halveren van ritmes en het veelvuldig gebruik van de accordeon blijft Che Sudaka een feestband met inhoud die je hart sneller laat kloppen." (mixedworldmusic.com)

"Sommigen zullen dat naïef noemen, maar je kunt er niet omheen dat er wereldwijd meer en meer mensen overtuigd geraken van de waarde en de waarachtigheid van die inzichten. Kijk, als een band dergelijke boodschap weet te verspreiden, zonder in oeverloos prekerig moraliseren te vervallen, dan word ik daar blij van. Dankjewel, Che Sudaka en heel hartelijk gefeliciteerd met jullie vijftiende verjaardag!" (rootstime.be)

Videoclip "La Risa Bonita feat. Manu Chao" 2017

Beschikbaar: zomer 2018
Booking area: Belgium

LINKS
BOOK'm NOW